ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ: Ανακοίνωσε τoν θάνατο Έλληνα επιστήμονα τoυ Ευρ.Συμβ.Έρευνας απο κορωνοϊο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ: Ανακοίνωσε τoν θάνατο Έλληνα επιστήμονα τoυ Ευρ.Συμβ.Έρευνας απο κορωνοϊο

Toν θάνατο Έλληνα επιστήμονα μέλους τoυ Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (ΕΣΕ - ERC), ανακοίνωσε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η Πρόεδρος αναφέρει: "με εξαιρετική θλίψη ανακοινώνω τον θάνατο χθες βράδυ, ενός αφοσιωμένου μέλους της Κομισιόν, που νόσησε με COVID-19".

"Παραθέτω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και οι σκέψεις μου είναι επίσης με τους συναδέλφους του από το ERCEA και την ευρύτερη Γενική Διεύθυνση Έρευνας και Καινοτομίας", προσθέτει.

Πρόκειται για τον διακεκριμένο επιστήμονα και ερευνητή Θεόδωρο Παπάζολου, 57 ετών, ο οποίος κατέληξε σε νοσοκομείο των Βρυξελλών μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο Θ. Παπάζογλου υπήρξε επικεφαλής στο Τμήμα Υποστήριξης του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE