ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΗΛΩΣΗ Μότα για Κύπρο που θα συζητηθεί – Έριξε το… καρφί του

ΔΗΛΩΣΗ Μότα για Κύπρο που θα συζητηθεί – Έριξε το… καρφί του

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Μάρκο Μότα πλέον αγωνίζεται στην Ινδονησία για λογαριασμό της Περσίγια και δεν δίστασε να χαρακτηρίσει πιο ψηλό το επίπεδο στη νέα του ομάδα.

Σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται σε μέσα της χώρας ανέφερε: «Εδώ παίζουμε σε κάθε παιχνίδι μπροστά σε 70 και 80 χιλιάδες οπαδούς, είναι η ίδια ατμόσφαιρα με το Ολίμπικο όταν έπαιζα στη Ρόμα. Για την ακρίβεια εδώ με βλέπουν σαν ένα δικό τους παίκτη, σαν να είμαι εδώ για δέκα χρόνια. Ο σύλλογος είναι πολύ φιλόδοξος. Έχουμε ως στόχο τον τίτλο και παίζουμε στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ. Εδώ το επίπεδο είναι πιο ψηλό από την Κύπρο λόγω των φυσικών απαιτήσεων ενώ υπάρχει και υψηλή ένταση στο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος με την επιλογή μου».

Ο Ιταλός μπακ με θητεία σε Γιουβέντους και Ρόμα μεταξύ άλλων, ήρθε στην Κύπρο το καλοκαίρι του 2018 για λογαριασμό της Ομόνοιας όμως δεν πρόσφερε σχεδόν καθόλου κυρίως λόγω ενός τραυματισμού ενώ και η σεζόν για το τριφύλλι δεν ήταν γενικότερα καλή την περασμένη σεζόν και εν τέλει αποχώρησε.

Δείτε εδώ την δήλωση!

The post ΔΗΛΩΣΗ Μότα για Κύπρο που θα συζητηθεί – Έριξε το… καρφί του appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top