Η Κύπρος ως πυλώνας σταθερότητας: Οι προτάσεις για τη Γάζα και ο νέος ρόλος της στη Μέση Ανατολή
Η παρουσία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Σύνοδο του Σαρμ Ελ Σέιχ για το «Σχέδιο Ειρήνης» στη Μέση Ανατολή, δεν ήταν τυπική.
Σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ, ο κ. Σεμιόκιν μέσα από αυτή τη γενναιόδωρη πράξη επιθυμεί να συμβάλει στις προσπάθειες αντιμετώπισης του ιού COVID-19 στην Κύπρο.
Οι οθόνες παρακολούθησης ασθενών (μόνιτορ) θα τοποθετηθούν στη νέα πτέρυγα Μονάδας Εντατικής Θεραπείας που κατασκευάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Τα πρώτα μόνιτορ, αναμένεται να φθάσουν στην Κύπρο τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, αλλά και την ευγνωμοσύνη του προς τον κ. Σεμιόκιν και αναφέρει ότι πρόκειται για μία συγκινητική και αλτρουιστική κίνηση, η οποία ενισχύει σημαντικά τη προσπάθεια του ΟΚΥπΥ αλλά και την συλλογική προσπάθεια της Πολιτείας για αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του COVID – 19.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις