ΛΕΜΕΣΟΣ: Κρίσιμα, διασωληνωμένοι στην εντατική 5 ασθενείς- Δύο με ύποπτα συμπτώματα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κρίσιμα, διασωληνωμένοι στην εντατική 5 ασθενείς- Δύο με ύποπτα συμπτώματα

Αυξήθηκαν κατά ένα οι ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λεμεσού.  

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύονται ανήμερα του Πάσχα πέντε άτομα διασωληνωμένα , τρεις είναι ασθενείς με κορωνοϊό,  δύο με ύποπτα συμπτώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΚΥπΥ, μέχρι σήμερα το μεσημέρι, στον 5ο όροφο του ΓΝ Λεμεσού νοσηλεύονταν 20 ασθενείς με ύποπτα συμπτώματα. Στη ΜΕΘ του 1ου ορόφου νοσηλεύονται πέντε συνολικά διασωληνωμένοι  ασθενείς, τρεις  με κορωνοϊό, οι άλλοι δύο  με ύποπτα συμπτώματα.
 
Εξάλλου, στη διάρκεια της μέρας,  αρκετά ήταν τα άτομα που εξετάστηκαν τόσο  στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λεμεσού, όσο και στο Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας , εκ των οποίων κάποιοι χρειάστηκε να κρατηθούν για νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

«Καλή» ήταν η συζήτηση του διαπραγματευτή της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαου Μενελάου, και του εκπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, την Παρασκευή, σε συνέχεια αυτής των ηγετών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE