ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΗ για όλα: «Παίζω για το σήμα της Νέας Σαλαμίνας – Θα προσπαθήσω να μείνω στον Ολυμπιακό»

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΗ για όλα: «Παίζω για το σήμα της Νέας Σαλαμίνας – Θα προσπαθήσω να μείνω στον Ολυμπιακό»

Ο Ιωάννης Κωστή «ανακρίθηκε» στον επίσημο λογαριασμό της Νέας Σαλαμίνας στο Instagram από το Γραφείο τύπου της ομάδας και τον κόσμο.

Οι κυριότερες τοποθετήσεις του:

Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό: «Δύσκολη η κατάσταση για άτομα που πρέπει να αθλούνται όπως εμείς οι ποδοσφαιριστές».

Ποια θέση του αρέσει: «Η θέση που μου αρέσει είναι σαν δεκάρι όμως στον σχηματισμό 3-4-3 της ομάδας τώρα παίζω σαν 6-8άρι»

Για τον λόγο που τον αγαπούν οι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας: «Παλεύουμε και για το σήμα της ομάδας, ναι θέλω να παίξω ποδόσφαιρο, όμως παίζω και για το σήμα της ομάδας και για αυτό πιστεύω έχω καλή σχέση με τον κόσμο της ομάδας και μου δείχνει την αγάπη του».

Για Ακαδημίες: «Πιστεύω έγινε μια μεγάλη αλλάγή, η Νέα Σαλαμίνα έχει εξαιρετικά γήπεδα στο Μενεού. Εδώ είναι που κτίζονται οι παίκτες και στη Νέα Σαλαμίνα τα έχουν όλα. Στη Νέα Σαλαμίνα δείχνουν εμπιστοσύνη στα παιδιά των ακαδημιών και αυτό φαίνεται. Είμαι εγώ, ο Σιαθάς, ο Πικής, ο Σρεργίου και πιστεύω ότι είναι ο πρώτος προορισμός για ένα μικρό».

Για Γιώργο Τσούκκα, τεχνικό διευθυντή ακαδημιών της Σαλαμίνας: «Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Από 12 χρονών με είδε και με βοήθησε για να γίνω αυτός που είμαι σήμερα. Μου βελτίωσε τον ποδοσφαιρικό χαρακτήρα, τον αγαπώ πολύ και το ξέρει. Θεωρώ ότι μπορεί να βοηθήσει και άλλους μικρούς».

Η κορυφαία του στιγμή: «Ήταν όταν έπαιξα με την Εθνική στη Ρωσία για ενενήντα λεπτά».

Η στιγμή που θα θυμάται πάντα στη Νέα Σαλαμίνα: «Το πρώτο μου 90λεπτό κόντρα στην Πάφο. Σκόραρα δύο γκολ και μου έγραψαν το ένα, το είχε βάλει ο Καρλάο στη γραμμή. Αυτή ήταν η κορυφαία μου στιγμή στη Νέα Σαλαμίνα».

Οι στόχοι του στον Ολυμπιακό: «Θα πάω όσο πιο έτοιμος γίνεται και να προσπαθήσω να μείνω στον Ολυμπιακό. Εάν όχι και πάω δανεικός θα δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να τους πείσω».

«Θα ήθελα να ολοκληρώσω την καριέρα μου στη Νέα Σαλαμίνα».

Τι δεν πήγε καλά φέτος και δεν μπήκε εξάδα η Νέα Σαλαμίνα: «Κάποια λάθη της ομάδας μας έφεραν σε αυτή την θέση. Δεν πιστεύω ότι ήταν ατομικά, ήταν ομαδικά. Το προσπαθήσαμε πάρα πολύ όμως κάποια λάθη μας στοίχισαν. Όπως με την Ανόρθωση όταν πήραμε προβάδισμα για πρόκριση μετά δεχθήκαμε γκολ νωρίς και χάσαμε την πρόκριση στο Κύπελλο».

Για το μέλλον της Νέας Σαλαμίνας: «Πιστεύω η Νέα Σαλαμίνα στα επόμενα 2-3 χρόνια θα είναι μέσα στις πρώτες 4 σίγουρα. Είναι μια οικογένεια η ομάδα».

Για το ΔΣ: «Πάντα είμαστε πληρωμένοι, είναι σε όλα κοντά μας και μας παρέχουν ότι χρειαστούμε. Ο κάθε ένας έχει το ρόλο του και μας βοηθούν με τον τρόπο τους. Και αυτοί όπως εμάς είναι μια οικογένεια».

Για Μάκη Παπαϊωάννου: «Ξέρει να βρίσκει παίκτες. Πολύ καλή η δουλειά του Μάκη Παπαϊωάννου».

Για το τεχνικό τιμ: «Είναι εδώ και καιρό μαζί μας και κάνουν εξαιρετική δουλειά.»

Ο κορυφαίος της φετινής σεζόν: «Κορέϊα»

Ποιος παίκτης τον βοήθησε περισσότερο να ενταχθεί στην ομάδα: «Όταν είχα μπει στην ομάδα, ο αρχηγός τότε ο Μακρίεφ με έπιασε αγκαλιά και με ρώτησε αν θέλω κάτι. Του είπα όχι όμως αυτός με πήρε με το αυτοκίνητο, πήγαμε σε ένα μαγαζί και μου αγόρασε παπούτσια και άλλα πράγματα. Κάτι που μου έκανε εντύπωση».

Ποιον παίκτη έχει ως πρότυπο: «Μου αρέσει ο Ντε Μπρούινε. Είναι ότι καλύτερο στη θέση που παίζω».

Ο καλύτερος συμπαίκτης που είχε: «Ο Μαργκάσα»

Αν μπορούσε να πάρει έναν συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό ποιος θα ήταν: «Ο Σιαθάς και λόγω φιλίας αλλά και λόγω ποιότητας».

Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος: «Πιστεύω η Ανόρθωση»

Ο καλύτερος ξένος της Νέας Σαλαμίνας τα τελευταία χρόνια: «Νομίζω ο Τιάγκο»

 

The post ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΗ για όλα: «Παίζω για το σήμα της Νέας Σαλαμίνας – Θα προσπαθήσω να μείνω στον Ολυμπιακό» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Θα κινήσει διαδικασίες ο Αρχιεπίσκοπος κατά συνοδικών;

Silia Kapsis: Απάντησε στον πατέρα της που είπε ότι αναγκάστηκε να φύγει από τη ζωή της - «Ξέρω την αλήθεια»



Πυρ ομαδόν κομμάτων κατά ΕΛΑΜ - Το μεταναστευτικό στη μάχη των εντυπώσεων

Πυρ ομαδόν κομμάτων κατά ΕΛΑΜ - Το μεταναστευτικό στη μάχη των εντυπώσεων

Ενώ πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές, τα κόμματα ρίχνονται με τα μούτρα στην τελική ευθεία, σε μία προσπάθεια να κερδίσουν όσες περισσότερες ψήφους, αλλά και τις εντυπώσεις. Γνωρίζοντας πολύ καλά μέσα από τις δημοσκοπήσεις τι θέλουν οι Κύπριοι ψηφοφόροι, θέτουν ως προτεραιότητα σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top