ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Διευκρινήσεις ΟΚΥπΥ για επαναλειτουργία Εξωτερικών Ιατρείων

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Διευκρινήσεις ΟΚΥπΥ για επαναλειτουργία Εξωτερικών Ιατρείων

Διευκρινήσεις σχετικά με το νέο διάταγμα του Υπουργού Υγείας για την επαναλειτουργία των Εξωτερικών Ιατρέιων, έδωσε ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΟΚΥπΥ αναφέρει πως «για την ασφάλεια, τόσο των ασθενών, όσο και του προσωπικού που εργάζεται στα Δημόσια Νοσηλευτήρια, για εξέταση στα Εξωτερικά Ιατρεία, θα προσέρχονται μόνο οι ασθενείς οι οποίοι θα τύχουν τηλεφωνικής ενημέρωσης από τις αντίστοιχες Κλινικές των Νοσηλευτηρίων».

Επιπρόσθετα, τονίζεται πως «οι ασθενείς με ογκολογικά, αιματολογικά και νεφρολογικά προβλήματα, καθώς και άλλες ευπαθείς ομάδες, όπως παραπληγικοί, που ήδη σήμερα εξυπηρετούνται κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού, θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται με τον ίδιο τρόπο».

Τέλος, ο Οργανισμός αναφέρει πως για όλα τα Νοσοκομεία, τα ραντεβού που ακυρώθηκαν κατά την περίοδο της πανδημίας, θα επαναπρογραμματισθούν και οι επηρεαζόμενοι ασθενείς θα τύχουν ενημέρωσης.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top