Η ΣΕΔΙΠΕΣ πώλησε το 49% του μετοχικού κεφαλαίου της Αltamira Asset Management (Cyprus)

Η ΣΕΔΙΠΕΣ πώλησε το 49% του μετοχικού κεφαλαίου της Αltamira Asset Management (Cyprus)

Συμφωνία, αξίας €4,5 εκατομμυρίων για την πώληση του 49% του μετοχικού κεφαλαίου της Αltamira Asset Management (Cyprus) Limited, στην Altamira Asset Management S.A., 490 μετοχών υπέγραψε η Συνεργατική Εταιρεία Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων Λτδ (ΣΕΔΙΠΕΣ), στο πλαίσιο υλοποίησης των Δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η Κυπριακή Δημοκρατία έναντι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακής Εταιρείας Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων Λτδ ( ΚΕΔΙΠΕΣ), η συμφωνία αφορά την πώληση στην Altamira Asset Management S.A., 490 μετοχών Τάξης «Α», ονομαστικής αξίας €1,00 η κάθε μια,  τις οποίες  κατέχει η Συνεργατική Εταιρεία Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων Λτδ (ΣΕΔΙΠΕΣ). 
 
Αναφέρεται ότι η τιμή πώλησης έχει επιβεβαιωθεί, από ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα, ότι αυτή συνάδει με όρους αγοράς όπως προνοείται από τις πιο πάνω Δεσμεύσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας. 
 
Σημειώνεται ότι για την ολοκλήρωση της πώλησης των μετοχών απαιτείται η έγκριση της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE