ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Παράταση για τα έντυπα εργαζομένων

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Παράταση για τα έντυπα εργαζομένων

Μέχρι τις 20 Μαΐου παρατείνεται η χρήση εντύπων «Α» για μετακίνηση των εργαζομένων.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία σε σχετική ανακοίνωση της την Πέμπτη 30/04, η ισχύς/χρήση των εντύπων «Α» που αφορούν την διακίνηση των εργαζομένων από και προς την εργασία τους, παρατείνεται μέχρι και τις 20 Μαΐου, συμπεριλαμβανομένης. 

Σημειώνεται ότι, τα μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο των καθηκόντων τους, θα συνεχίσουν τη διενέργεια των ελέγχων που αφορούν την εφαρμογή των διαταγμάτων για προστασία από τον κορωνοιό.

Η Αστυνομία στην ανακοίνωση της σημειώνει πως συνεχίζει να επιτελεί το καθήκον της που δεν είναι άλλο από την τήρηση του Νόμου της Τάξης καθώς και η ασφάλεια του κοινού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Κατά μήκος της Πράσινης Γραμμής στη Λευκωσία, περιηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.