ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αναστέλλει την λειτουργία της η TUS Airways λόγω κορωνοϊού - Αποτυχία για αλλαγή του επιχειρηματικού της μοντέλου

Αναστέλλει την λειτουργία της η TUS Airways λόγω κορωνοϊού - Αποτυχία για αλλαγή του επιχειρηματικού της μοντέλου

Σύμφωνα με δημοσίευμα εξειδικευμένης ιστοσελίδας, αλλά και της ίδιας της εταιρείας, η Tus Airways έχει παύσει την λειτουργία της.

Το δημοσίευμα της airlinegeeks.com κάνει λόγο για κλείσιμο της εταιρείας, εν μέσω πανδημίας.

Μάλιστα, όπως ενημερώνει η σελίδα, η Tus Airways ήταν μία από τις τελευταίες αεροπορικές που χρησιμοποιούσαν τα Fokker 70 και Fokker 100. Έτσι, τα δύο τελευταία Fokker της εταιρείας 5B-DDA και 5B-DDE, έχουν πάει για αποθήκευση στο αεροδρόμιο του Γκρόνινγκεν στην Ολλανδία.

Τα πλάνα για να μετασχηματιστεί το περιφερειακό επιχειρηματικό πλάνο της εταιρείας σε πανευρωπαϊκή low-cost μορφή, αλλάζοντας παράλληλα το όνομα σε Ela Airways, έχει προφανώς αποτύχει.

Επιπρόσθετα, αν και η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα παρέχει αεροσκάφος για σκοπούς επαναπατρισμού, εντούτοις, αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς η λειτουργία σταμάτησε στις 23 Μαρτίου 2020.

Με αυτό τον τρόπο, η Κύπρος παραμένει με μόλις μία τοπική αεροπορική εταιρεία, την Cyprus Aırways.

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία ενημερώνει το κοινό ότι λόγω και των μέτρων που έχουν ληφθεί από την Κυπριακή κυβέρνηση, όπως και ανά το παγκόσμιο, είναι υποχρεωμένη να αναστείλει τη λειτουργία της.

Δείτε την ανακοίνωση:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top