ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠ.ΠΑΦΟΥ: Άγνωστοι αποπειράθηκαν να απαγάγουν δυο ανήλικα παιδιά

ΕΠ.ΠΑΦΟΥ: Άγνωστοι αποπειράθηκαν να απαγάγουν δυο ανήλικα παιδιά

Υπόθεση απαγωγής διερευνά η Αστυνομία, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής 01/05 δυο άγνωστοι προσέγγισαν δυο παιδιά στην περιοχή Χλώρακας, στην επαρχία Πάφου ηλικίας 13 και 7 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το απόγευμα της Παρασκευής 01/05, λήφθηκε πληροφορία από ιδιώτη φύλακα, ότι στην περιοχή Χλώρακας, επαρχία Πάφου, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, προσέγγισε δύο παιδιά, ηλικίας 13 και 7 ετών που βρίσκονταν στο δρόμο και σύμφωνα με την καταγγελία, οι δύο επιβαίνοντες στο όχημα προσπάθησαν να απαγάγουν τα δύο παιδιά.

Τα παιδιά είναι καλά και αναμένεται να παρουσιαστούν στο ΤΑΕ για εξετάσεις με τη συνδρομή λειτουργού των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Οι δύο ύποπτοι επιβαίνοντες στο όχημα εντοπίστηκαν και βρίσκονται στο ΤΑΕ για εξετάσεις, ενώ στο ΤΑΕ θα μεταβεί και ο πληροφοριοδότης.

Οι εξετάσεις βρίσκονται στο πολύ αρχικό στάδιο και είναι νωρίς να εξαχθούν συμπεράσματα σχετικά με τον ισχυρισμό για προσπάθεια απαγωγής των παιδιών.

Το ΤΑΕ θα επικοινωνήσει μαζί μας για νεότερη ενημέρωση σε λίγα λεπτά, αφού μόλις πριν από λίγο επέστρεψαν στο ΤΑΕ οι ανακριτές μαζί με τους δύο υπόπτους.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Νεοφύτου 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top