ΚΥΠΡΟΣ: Άλλα 13 άτομα πλήρωσαν ακριβά τις παραβιάσεις των διαταγμάτων

ΚΥΠΡΟΣ: Άλλα 13 άτομα πλήρωσαν ακριβά τις παραβιάσεις των διαταγμάτων

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε την Τρίτη 05/05, χρηματικές ποινές σε δεκατρία άτομα για παράβαση του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου και των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το Δικαστήριο επέβαλε στα δεκατρία άτομα χρηματικό πρόστιμο συνολικού ύψους €6400, με χαμηλότερη ποινή τα €300 και ψηλότερη τα €850

Εναντίον των προσώπων αυτών καταχωρήθηκαν δεκατρείς χωριστές υποθέσεις για παράβαση των υπουργικών διαταγμάτων που εκδόθηκαν για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

Στην κοινή βούληση για ενίσχυση των διμερών σχέσεων Κύπρου και Λιθουανίας, καθώς και την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας τους εντός της ΕΕ, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος της Λιθουανίας κ. Γκιτάνας Ναουσέντα, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE