Το ιδιαίτερο κάλεσμα του Χριστάκη στον κόσμο

Το ιδιαίτερο κάλεσμα του Χριστάκη στον κόσμο

Με τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ ασχολήθηκε ο προπονητής της ΑΕΛ Χριστάκης Χριστοφόρου, καλώντας τον κόσμο να σπρώξει την ομάδα στην πρόκριση στον τελικό.

Ο προπονητής της ΑΕΛ είπε: «Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα να είναι καλύτερη σε μεγάλα χρονικά διαστήματα. Αυτό το παιχνίδι ήταν ανάμεσα στο πρόγραμμα που κάνουμε ενόψει του επαναληπτικού της Τετάρτης, όπου για μας είναι όλα τα λεφτά. Καλώ τον κόσμο να έρθει να μας σπρώξει για να πάρουμε την πρόκριση».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Έντονη διπλωματική κινητικότητα, παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες, συνθέτουν το σκηνικό που διαμορφώνεται στο Κυπριακό, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την προγραμματισμένη τριμερή συνάντηση της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE