ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο παίκτης της ΑΕΚ μίλησε για την κατάσταση στην Κύπρο και το τι γίνεται με τις εξελίξεις για το πρωτάθλημα – «Μπορούμε χωρίς…»

Ο παίκτης της ΑΕΚ μίλησε για την κατάσταση στην Κύπρο και το τι γίνεται με τις εξελίξεις για το πρωτάθλημα – «Μπορούμε χωρίς…»

Δηλώσεις στο Ισπανικό ΜΜΕ , Sport , παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Κάρλες Πλάνας.

Οι πιο σημαντικές τοποθετήσεις του παίκτη της Λαρνακιώτικης ομάδας…

Όσον αφορά την κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Κύπρο είπε: «Αντέδρασαν πολύ γρήγορα στην Κύπρο από τα πρώτα κιόλας κρούσματα. Τις πρώτες μέρες έπρεπε να στείλουμε SMS και ακολούθως αν εγκριθεί, να βγούμε από το σπίτι για το σούπερμαρκετ ή το φαρμακείο. Μπορούσαμε να βγούμε από το σπίτι μας μόνο μία φορά ωστόσο αυτό άλλαξε με τα τελευταία μέτρα που ανακοινώθηκαν. Όταν σε σταματήσει η αστυνομία, πρέπει να δείξεις το SMS. Τώρα σιγά – σιγά επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Τα πολυκαταστήματα είναι ακόμα κλειστά αλλά άνοιξαν οι δουλειές».

Για το πρωτάθλημα μας ανέφερε: «Δεν ξέρω πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Στις 18/5 μπορούμε να ξεκινήσουμε προπονήσεις χωρίς να χρησιμοποιούμε τ΄αποδυτήρια. Ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν στην ΑΕΚ ήταν η έξοδος στην Ευρώπη. Είχαμε καλή δυναμική. Το πρωτάθλημα εδώ είναι πολύ καλό. Έχουμε εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και πολύ καλές ομάδες. Και η ζωή είναι πολύ καλή. Είναι ήσυχο μέρος η Κύπρος και η ΑΕΚ είναι μια σοβαρή και διεκδικητική ομάδα. Ήρθα χωρίς να ξέρω τι θα συναντήσω αλλά είμαι πολύ χαρούμενος».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

The post Ο παίκτης της ΑΕΚ μίλησε για την κατάσταση στην Κύπρο και το τι γίνεται με τις εξελίξεις για το πρωτάθλημα – «Μπορούμε χωρίς…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top