ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα… ΣΑΛΟΝΙΑ της Α΄ κατηγορίας με Χρύση Μιχαήλ στον πάγκο

Στα… ΣΑΛΟΝΙΑ της Α΄ κατηγορίας με Χρύση Μιχαήλ στον πάγκο

Αν και αναμένει την ανακοίνωση της ΚΟΠ για να κλείσει ουσιαστικά το θέμα ανόδου της στην Α΄ κατηγορία τη νέα αγωνιστική περίοδο (2020-2021) η Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών, μετά και την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας, ως πρώτη στη βαθμολογία, ξεκίνησε τον προγραμματισμό της.

Η διοίκηση της Καρμιώτισσας βρέθηκε με τον Κύπριο προπονητή, Χρύση Μιχαήλ, όπου συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για τη νέα σεζόν.

Με Χρύση Μιχαήλ στον πάγκο η Καρμιώτισσα έδειξε μία σταθερότητα στην α΄ φάση του πρωταθλήματος και στον όμιλο Premier της Β΄ κατηγορίας, με τον Κύπριο τεχνικό να… κερδίζει την εμπιστοσύνη όλων, παικτών και παραγόντων, και να συνεχίζουν μαζί και τη νέα χρονιά, στα πιο δύσκολα, αυτά της Α΄ κατηγορίας.

Ο Κύπριος τεχνικός, σε συνεννόηση με τη διοίκηση, θα ετοιμάσει την έκθεση με τους παίκτες που θα θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ θα αποφασιστούν και οι θέσεις όπου θα γίνουν προσθήκες.

The post Στα… ΣΑΛΟΝΙΑ της Α΄ κατηγορίας με Χρύση Μιχαήλ στον πάγκο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top