Ανορθωσιάτικη θλίψη για την Χρύσω Γιακουμή – «Έφυγε» σε ηλικία 37 ετών…

Ανορθωσιάτικη θλίψη για την Χρύσω Γιακουμή – «Έφυγε» σε ηλικία 37 ετών…

Βαρύ πένθος στην οικογένεια της Ανόρθωσης για τον χαμό της 37χρονης Χρύσως Γιακουμή.

Το αντίο από τους Μαχητές: «Μας άφησε τόσο νωρίς…» – Το συγκινητικό ΑΝΤΙΟ των Μαχητών στην αδικοχαμένη Χρύσω

Τα συλλυπητήρια από την επίσημη Ανόρθωση:

Η Ανορθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Χρύσως Γιακουμή, η οποία έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών.

Η Χρύσω Γιακουμή (με κατατωγή τον Δαύλο Αμμοχώστου – προσωρινός κάτοικος Καντού) ήταν ένθερμη υποστηρικτής της ομάδας μας, φανατική οπαδός ενώ δεν παρέλειπε να προσφέρει και εθελοντικά τη βοήθεια της σε διάφορες ενέργειες που αφορούσαν την Ανόρθωση.

Αιωνία της η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

The post Ανορθωσιάτικη θλίψη για την Χρύσω Γιακουμή – «Έφυγε» σε ηλικία 37 ετών… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

Με ηχηρή παρέμβαση και ξεκάθαρα μηνύματα προς την ηγεσία και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού, εμφανίστηκε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατά την παρουσίαση του έργου του ευρωβουλευτή της παράταξης Λουκά Φουρλά.

BEST OF TOTHEMAONLINE