ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΞΕΚΑΘΑΡΗ δήλωση-μήνυμα προς ΚΟΠ: «Η πολιτεία δεν πρόκειται να επιτρέψει αλλαγές…»

ΞΕΚΑΘΑΡΗ δήλωση-μήνυμα προς ΚΟΠ: «Η πολιτεία δεν πρόκειται να επιτρέψει αλλαγές…»

Δήλωση στο κανάλι OMEGA έκανε πριν από λίγο, ο Διευθυντής του γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία αλλαγή στο πρωτόκολλο και στις ημερομηνίες, ρίχνοντας το “μπαλάκι” στην ΚΟΠ για να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έγινε μία ανταλλαγή απόψεων, σχολιάστηκε και δόθηκε η άποψη της επιδημιολογικής ομάδας γι΄ αυτό το πρωτόκολλο. Εκείνο που ξεκαθαρίστηκε από την πολιτεία, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Υπουργό και την επιδημιολογική ομάδα, είναι ότι έχουν δοθεί χρονοδιαγράμματα και παραμέτρους, δηλαδή πρωτόκολλα, μέσα στις οποίες και μέσα στα οποία, μπορούν να επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα.

Δεν πρόκειται να επιτραπούν να γίνουν χαλαρώσεις, εκπτώσεις και αλλαγές στα πρωτόκολλα και στις ημερομηνίες που έχουν δοθεί και εγκριθεί. Είναι ξεκάθαρη η κυβέρνηση και για τις ημερομηνίες και για το πότε μπορούν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Εναπόκειται στην ΚΟΠ και στα σωματεία να αποφασίσουν εντός αυτός αυτών των ημερομηνιών και των ορθών πρωτοκόλλων κατά πόσο θα αρχίσουν τα πρωταθλήματα, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και τα διατάγματα της πολιτείας».

The post ΞΕΚΑΘΑΡΗ δήλωση-μήνυμα προς ΚΟΠ: «Η πολιτεία δεν πρόκειται να επιτρέψει αλλαγές…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top