ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Unicars προσφέρει δωρεάν επέκταση των εγγυήσεων στους πελάτες της

Η Unicars προσφέρει δωρεάν επέκταση  των εγγυήσεων στους πελάτες της

Η Unicars πιστή στις αρχές και στις αξίες που την καθιέρωσαν στην συνείδηση του Κυπριακού αγοραστικού κοινού, προχωρεί σε τρίμηνη επέκταση των εγγυήσεων των οχημάτων της.

Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι VW, Audi, Seat και Skoda των οποίων η εγγύηση των αυτοκινήτων τους έληγε ή λήγει στο διάστημα μεταξύ 31 Μαρτίου 2020 και 31 Μαΐου 2020 θα εξακολουθήσουν να απολαμβάνουν τα προνόμια που προσφέρει η εργοστασιακή εγγύηση.

Λόγω των συνθηκών που δημιούργησαν τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας από τον Covid-19 πολλοί οδηγοί δεν είχαν την ευκαιρία να επιδιορθώσουν ή να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα στα αυτοκίνητα τους. Έτσι, η Unicars, συναισθανόμενη τις σημερινές ανάγκες, και θέλοντας να σταθεί δίπλα στους πελάτες της, εφαρμόζει την εργοστασιακή οδηγία του Ομίλου της Volkswagen και προσφέρει δωρεάν επέκταση των εγγυήσεων κατά τρεις επιπλέον μήνες. Μια κίνηση προκειμένου να διασφαλιστεί ότι κάθε πελάτης θα είναι σε θέση να παραμείνει σε κίνηση και το σημαντικότερο με ασφάλεια πίσω από το τιμόνι.

Διαχρονικά η Unicars συνεχίζει να προσφέρει ποιοτικά αυτοκίνητα καθώς και αναβαθμισμένες after sales υπηρεσίες στους καταναλωτές της οδηγώντας με ασφάλεια και υπευθυνότητα τις ξεχωριστές δικές τους ιστορίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top