Ο Κάανεν με τα βαριά χαρτιά

Ο Κάανεν με τα βαριά χαρτιά

Δεν είχε στη διάθεση του με την Ομόνοια τους Σανγκόι, Μερκή, Παπουλή, Χαμτανί, Γκουγιόν, Βασιλείου και Αντράντε ο Τον Κάανεν.

Πολλοί από αυτούς επιστρέφουν και ο Ολλανδός με τα βαριά χαρτιά του Απόλλωνα στη διάθεση του κάνει όνειρα τίτλου. Είναι δύο βαθμούς πίσω ο Απόλλωνας όμως εξακολουθεί να έχει στα πόδια του την τύχη του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE