ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα: Είχε ψυχή και έκανε την ανατροπή

Μπουντεσλίγκα: Είχε ψυχή και έκανε την ανατροπή

Η Κολονία πέτυχε γκολ στο ξεκίνημα των δύο 45λεπτων, όμως η Μάιντς βρήκε τον τρόπο να γυρίσει το ματς σε 2-2 και να φύγει με σημαντικό βαθμό από το Rhein Energie Stadion.

Η Κολονία μπήκε δύο φορές στο γήπεδο με γκολ νωρίς και σίγουρα πίστεψε ότι επέστρεψε με τρίποντο στη δράση, όμως η Μάιντς είχε άλλη άποψη και αφού σκόραρε δύο φορές μέσα σε 10 λεπτά προς το τέλος, πήρε σημαντικό βαθμό που την κρατά σίγουρα εκτός της θέσης των play-off υποβιβασμού.

Μόλις στο 6’ άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι, καθώς έπειτα από μπαλιά 50 μέτρων ο Ουτ έκανε ωραίο πάρσιμο, ανατράπηκε από τον Ντιακατέ μέσα στην περιοχή και από τη βούλα του πέναλτι ήταν εξαιρετικός βρίσκοντας τα πλαϊνά δίχτυα. Η Μάιντς ανέβηκε άμεσα αφού βρέθηκε να κυνηγά, πίεσε και είχε φάσεις με Μπούτιους (12’) και Ονισίβο (29’), όμως το 1-0 παρέμεινε ως το γκο του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη έγινε… χαμός. Η Κολονία σκόραρε και πάλι νωρίς καθώς στο 53’ η ωραία σέντρα του Ντρέξλερ βρήκε το κεφάλι του Κάιντς για το 2-0, το οποίο όμως δεν έμελλε να διατηρηθεί για πολύ. Στο 61’ ο Αβονίγι – που είχε στο γήπεδο μόλις 5 λεπτά – ολοκλήρωσε μια εκπληκτική ομαδική προσπάθεια και συρτή σέντρα του Μπακού από δεξιά για το 2-1 και πριν καλά-καλά καταλάβουν οι παίκτες του Μάρκους Γκίσντολ τι έγινε, δέθηκε και δεύτερο γκολ.

Στο 72’ άφησαν πολύ μόνο τον Κουντέ, ο οποίος ξεκίνησε λίγο μετά τη σέντρα, κουβάλησε τη μπάλα ανάμεσα από αντιπάλους που τον κοιτούσαν και αφού κανένας δεν θέλησε να πάει πάνω του, τελείωσε τη φάση για το 2-2. Στο 78’ η κεφαλιά του Κόρδοβα και η διπλή ευκαιρία του στο 81’ δεν ήταν ικανές να αλλάξουν την ιστορία του ματς που ολοκληρώθηκε ισόπαλο.

Πηγή: www.sdna.gr

The post Μπουντεσλίγκα: Είχε ψυχή και έκανε την ανατροπή appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top