ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιέρος: Η Αστάνα, η διακοπή στην Κύπρο και οι ομίλοι του Τσάμπιονς Λιγκ

Πιέρος: Η Αστάνα, η διακοπή στην Κύπρο και οι ομίλοι του Τσάμπιονς Λιγκ

O Πιέρος Σωτηρίου, με δηλώσεις του στον Super Sport Fm 104.0 αναφέρθηκε στην Αστάνα, μίλησε για τη διακοπή στην Κύπρο, ενώ έκανε σαφές πως θέλει να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά:

Για το πως είναι η κατάσταση στο Καζακστάν: «Τώρα που κάνουμε προπονήσεις είναι καλύτερα τα πράγματα. Προσπαθούμε να επανέλθουμε στη φυσική μας κατάσταση. Είναι πολύ δύσκολο, όμως έχουμε τα προγράμματα εκγύμνασης. Ευτυχώς πάνε όλα καλά. Μας είπαν ότι στις 6 Ιουνίου θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για να είμαστε έτοιμοι».

Πότε ξεκίνησαν οι προπονήσεις: «Πριν δύο βδομάδες. Είχαμε πρόβλημα, επειδή δεν μας επιτρεπόταν να κάνουμε προπόνηση σε κλειστό χώρο. Πήραμε την άδεια από τον δήμαρχο και τηράμε τις αποστάσεις. Κάνουμε κανονικά προπονήσεις».

Για τα μέτρα: «Τα μέτρα είναι πιο χαλαρά. Άνοιξαν κάποια εστιατόρια και θα επανέλθουμε στην καθημερινότητα».

Για το αν έχει προσαρμοστεί: «Ακόμα είμαι στο ξενοδοχείο. Βρήκα ένα διαμέρισμα και θα μετακομίσω σε μια βδομάδα. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά είμαι δυνατός και προσπαθώ με τους κατάλληλους τρόπους να περνώ την ώρα μου. Τώρα που είναι πιο χαλαρά τα μέτρα, βλέπω την πόλη. Είναι πανέμορφη πόλη με εντυπωσιακά κτίρια. Είναι διαφορετική η κουλτούρα σε σχέση με την Ευρώπη».

Για την διακοπή στην Κύπρο: «Η ΚΟΠ αποφάσισε τη διακοπή για το καλό και την υγεία των ποδοσφαιριστών. Αυτό έπραξαν».

Πως θα ένιωθες αν αγωνιζόσουν στην Κύπρο: «Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση των ποδοσφαιριστών στην Κύπρο».

Για την Αστάνα: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Κατακτήσαμε το Σούπερ Καπ. Είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας και ευελπιστώ ότι το Νοέμβριο να πανηγυρίσουμε το πρώτο πρωτάθλημα».

Μια σύγκριση για τα πρωταθλήματα στα οποία αγωνίστηκε: «Στη Δανία υπήρχαν πολύ σκληρές ομάδες. Έπαιζαν δυνατά με ψηλό τέμπο. Το επίπεδο της Δανίας είναι ψηλότερο σε σχέση με την Κύπρο. Για το πρωτάθλημα του Καζακστάν, δεν το έχω μάθει πολύ».

Για την Εθνική: «Είχαμε δύο προγραμματισμένα παιχνίδια τον Μάρτιο. Είναι αρνητικό για μας, αφού θα ήθελε ο νέος προπονητής να μας δει και να μας πει το πλάνο του. Θα πάμε στο Nations League τον Σεπτέμβριο. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και μακάρι να πάρουμε κάτι θετικό».

Για το στόχο της Αστάνα: «Είναι στόχος μας οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τους προσωπικούς στόχους: «Θέλω να παίξω στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα το πρωτάθλημα. Έχουμε πάρει το Σούπερ Καπ, ενώ θέλουμε και το κύπελλο. Αυτοί είναι οι στόχοι μου. Ήταν δύσκολη η απόφαση να συνεχίσω στην Αστάνα. Πιστεύω ότι πήρα τη σωστή απόφαση. Δεν σκέφτομαι το παρελθόν. Σκέφτομαι το πώς θα βοηθήσω την ομάδα μου, να βελτιωθώ και πώς να παίξουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

The post Πιέρος: Η Αστάνα, η διακοπή στην Κύπρο και οι ομίλοι του Τσάμπιονς Λιγκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top