Ξανά σε γνώριμα λημέρια ο Ζε Βιτόρ – Με ποιον πάει στη Λεμεσιανή ομάδα

Ξανά σε γνώριμα λημέρια ο Ζε Βιτόρ – Με ποιον πάει στη Λεμεσιανή ομάδα

Το 2010 ήρθε για πρώτη φορά στην Κύπρο, ως ποδοσφαιριστής, για λογαριασμό της ΑΕΛ.  Η επόμενη σεζόν, 2011-2012, τον βρήκε στον Απόλλωνα.  Το 2013 είχε αγωνιστικό πέρασμα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, το 2014 στον Νίκο και Σωκράτη Ερήμης, τη διετία 2014-2016 στην Καρμιώτισσα, ενώ το 2016-2017 στην ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα.

Έπειτα, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, σε ομάδες ακαδημιών Λεμεσιανών ομάδων.  Είχε καθίσει στον πάγκο της ομάδας κάτω των 15 ετών του Άρη, ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν στην ομάδα κάτω των 16 ετών του Απόλλωνα.

Οι πληροφορίες φέρουν τους ιθύνοντες της επιτροπής προγραμματισμού της Ακαδημίας του Άρη Λεμεσού να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ζε Βιτόρ, για να αναλάβει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας Νέων της ελαφράς ταξιαρχίας, παίρνοντας μαζί του ως βοηθό τον Ανδρέα Ταβέλλα, που ήταν και αυτός μαζί του στον Απόλλωνα.

The post Ξανά σε γνώριμα λημέρια ο Ζε Βιτόρ – Με ποιον πάει στη Λεμεσιανή ομάδα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ως μία σημαντική μεταρρύθμιση αλλά και καθοριστικό βήμα για τον εκσυγχρονισμός και τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που λαμβάνουν οι πολίτες, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ίδρυση του Εθνικού Κέντρου Κλινικής Τεκμηρίωσης και Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας από την Ολομέλεια της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE