Ξανά σε γνώριμα λημέρια ο Ζε Βιτόρ – Με ποιον πάει στη Λεμεσιανή ομάδα

Ξανά σε γνώριμα λημέρια ο Ζε Βιτόρ – Με ποιον πάει στη Λεμεσιανή ομάδα

Το 2010 ήρθε για πρώτη φορά στην Κύπρο, ως ποδοσφαιριστής, για λογαριασμό της ΑΕΛ.  Η επόμενη σεζόν, 2011-2012, τον βρήκε στον Απόλλωνα.  Το 2013 είχε αγωνιστικό πέρασμα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, το 2014 στον Νίκο και Σωκράτη Ερήμης, τη διετία 2014-2016 στην Καρμιώτισσα, ενώ το 2016-2017 στην ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα.

Έπειτα, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, σε ομάδες ακαδημιών Λεμεσιανών ομάδων.  Είχε καθίσει στον πάγκο της ομάδας κάτω των 15 ετών του Άρη, ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν στην ομάδα κάτω των 16 ετών του Απόλλωνα.

Οι πληροφορίες φέρουν τους ιθύνοντες της επιτροπής προγραμματισμού της Ακαδημίας του Άρη Λεμεσού να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ζε Βιτόρ, για να αναλάβει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας Νέων της ελαφράς ταξιαρχίας, παίρνοντας μαζί του ως βοηθό τον Ανδρέα Ταβέλλα, που ήταν και αυτός μαζί του στον Απόλλωνα.

The post Ξανά σε γνώριμα λημέρια ο Ζε Βιτόρ – Με ποιον πάει στη Λεμεσιανή ομάδα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE