ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν πήραν ΕΞΤΡΑ χρήμα από την ΟΥΕΦΑ… Τι ΕΙΠΕ ο Koύμας…

Δεν πήραν ΕΞΤΡΑ χρήμα από την ΟΥΕΦΑ… Τι ΕΙΠΕ  ο Koύμας…

Για το κονδύλι εκατομμυρίων και που θα πάει απάντησε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, από την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, στις ερωτήσεις των ΜΜΕ.

Η απάντηση του: 

«Η ΚΟΠ διαχρονικά χρηματοδοτεί έμμεσα τα Σωματεία της. Όπως για παράδειγμα την κάλυψη εξόδων διαιτησίας για όλα τα επίπεδα με ποσό που φτάνει το 1,3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο,  χρηματική στήριξη Σωματείων Β΄ Κατηγορίας, Γ ΄Κατηγορίας,  Σωματείων Σάλας, Γυναικείου Ποδοσφαίρου κλπ.

Τα χρήματα στα οποία αναφέρεστε, δεν αποτελούν οποιαδήποτε επιπρόσθετη χορηγία της UEFA είτε προς την ΚΟΠ είτε προς οποιαδήποτε άλλη Ομοσπονδία.

Αποτελούν προϋπολογισμένα κονδύλια για τα λειτουργικά έξοδα των Ομοσπονδιών που θα δίνονταν μέχρι το 2021 και τα οποία απελευθερώθηκαν νωρίτερα. Στα χρήματα αυτά περιλαμβάνονται για παράδειγμα οι δαπάνες που αφορούν την ανάπτυξη των grassroots, του γυναικείου ποδοσφαίρου, την εφαρμογή του συμφώνου διαιτησίας, την εφαρμογή συμφώνου εκπαίδευσης προπονητών, την εφαρμογή των κανονισμών για τα κριτήρια UEFA, τους μισθούς του προσωπικού της Ομοσπονδίας και των Εθνικών ομάδων ενώ ένα μέρος, αφορά και το αθλητικό κέντρο των Εθνικών ομάδων στον Κόρνο.

Τα χρήματα αυτά, δεν έχουν δοθεί από την UEFA για να διαμοιραστούν από τις Ομοσπονδίες στα σωματεία και αυτό είναι ξεκάθαρο. Όμως, διαχρονικά δαπανούνται προς όφελος του ποδοσφαίρου και κατ’ επέκταση, προς όφελος των σωματείων»

The post Δεν πήραν ΕΞΤΡΑ χρήμα από την ΟΥΕΦΑ… Τι ΕΙΠΕ ο Koύμας… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



ΠτΔ: Η Κύπρος υπέρ της δημιουργίας θέσης Επιτρόπου Άμυνας της ΕΕ

ΠτΔ: Η Κύπρος υπέρ της δημιουργίας θέσης Επιτρόπου Άμυνας της ΕΕ

Τη στήριξη της Κύπρου στην ιδέα της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για τη δημιουργία θέσης Επιτρόπου της ΕΕ για θέματα Άμυνας, εξέφρασε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στο φυλάκιο «Κομμόροτσος», στην Κοκκινοτριμιθιά, ενόψει των εορτών του Πάσχα. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συνοδευόταν από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, τον Υπουργό Άμυνας, Βασίλη Πάλμα, και τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top