Το «ΠΑΝΕ» νομικά ΠΑΣΠ και Νεοφυτίδης!

Το «ΠΑΝΕ» νομικά ΠΑΣΠ και Νεοφυτίδης!

Ο Εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Capital Tv, «Capital Sports», αποκάλυψε πως ήδη έγιναν οι διαδικασίες για νομικά μέτρα εναντίον όσων σπίλωσαν τόσο όνομα του, αλλά και του Συνδέσμου, τον τελευταίο καιρό.

Προφανώς, εννοεί όσους είπαν σκληρές κουβέντες για τον ΠΑΣΠ στα ΜΜΕ.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που θα κινηθούν νομικά, αν δεν τα βρουν με τις ομάδες τους για τους φετινούς μισθούς, οι πιθανότητες να δικαιωθούν, όπως εκτίμησε, είναι 50-50.

Ο λόγος, που είναι στο 50-50 οι πιθανότητες, όπως εξήγησε ο Σπύρος Νεοφυτίδης, είναι λόγω των πρωτοφανών συνθηκών και δεδομένων που ζούμε και αυτό θα παίξει ρόλο.

The post Το «ΠΑΝΕ» νομικά ΠΑΣΠ και Νεοφυτίδης! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE