ΠΑΦΟΣ: Φαίνεται να έλυσαν τις διαφορές τους με φωτιά σε όχημα- Καταστράφηκε ολοσχερώς

ΠΑΦΟΣ: Φαίνεται να έλυσαν τις διαφορές τους με φωτιά σε όχημα- Καταστράφηκε ολοσχερώς

Στις φλόγες τυλίχτηκε όχημα γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα (Παρασκευή 22/5) ιδιοκτησίας εταιρείας εμφιάλωσης νερού.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο που ανήκει σε εταιρεία εμφιάλωσης νερού βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία εργαζόμενου σ’ αυτήν.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση της φωτιάς, ωστόσο παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν για την κατάσβεση της, το όχημα καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς.

Η Αστυνομία και η Πυροσβεστική συνέλεξαν από την σκηνή διάφορα τεκμήρια ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE