Το ξεκαθάρισε για τις δύο Κυπριακές ομάδες για τον παικταρά του Εθνικού – Η… λεπτομέρεια στο συμβόλαιο του

Το ξεκαθάρισε για τις δύο Κυπριακές ομάδες για τον παικταρά του Εθνικού – Η… λεπτομέρεια στο συμβόλαιο του

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του “Πολίτη” ο Κύπριος μάνατζερ ποδοσφαιριστών, Μάριος Ποχουζούρης, θέλησε να βάλει τέλος στα μεταγραφικά σενάρια για τον ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας, Ιμπραχίμ Κονέ, τονίζοντας ότι μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία πρόταση από Κυπριακή ομάδα.

Συγκεκριμένα είπε:

«Κάτι επίσημο για Κονέ μέχρι τώρα που μιλάμε, δεν υπάρχει. Στο συμβόλαιο του με τον Εθνικό υπάρχει ρήτρα. Από Κύπρο δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση, ούτε από τον Απόλλωνα, ούτε από την Πάφο. Ξέρω ότι υπήρχε μία πρόταση από το εξωτερικό, αλλά ακόμη δεν μπήκαν σε συζητήσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δηλώσεις Κύπριου μάνατζερ για το τι… ΠΑΙΖΕΙ μεταγραφικά για παίκτες Εθνικού, Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ

The post Το ξεκαθάρισε για τις δύο Κυπριακές ομάδες για τον παικταρά του Εθνικού – Η… λεπτομέρεια στο συμβόλαιο του appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE