ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δεν πληρώνει τις 400 χιλιάδες ο ΑΠΟΕΛ» – Το… μεγάλο ερωτηματικό

«Δεν πληρώνει τις 400 χιλιάδες ο ΑΠΟΕΛ» – Το… μεγάλο ερωτηματικό

Αναφορά στους Σέρβους του ΑΠΟΕΛ και το μέλλον τους κάνει η σερβική fudbal.hotsport.rs με κύριο θέμα τον Μίλαν Γέφτοβιτς.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο Γέφτοβιτς θα επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα καθώς ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει την ρήτρα των 400 χιλιάδων ευρώ για να τον κρατήσει. Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο ποδοσφαιριστής είχε κάνει κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις (σύμφωνα πάντα με τους Σέρβους) όμως ο κορωνοϊός θα φέρει μείωση στο μπάτζετ του ΑΠΟΕΛ και για αυτό δεν θα πληρώσουν για τον Γέφτοβιτς.

Το συμβόλαιο του Γέφτοβιτς λήγει σε ένα χρόνο όμως όπως αναφέρει η σερβική σελίδα σίγουρα θα πάει σε κάποια άλλη ομάδα ως δανεικός.

Στη συνέχεια τονίζεται ότι η παραμονή του Σάβιτς στον ΑΠΟΕΛ είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό ενώ οι Πάβλοβιτς και Μάτιτς θα επιστρέψουν στις ομάδες τους (Ραπίντ, Κοπεγχάγη) αφού είναι δανεικοί.

ΕΔΩ το δημοσίευμα!

*Πέρα από το δημοσίευμα, είναι γεγονός πως οι Γέφτοβιτς, Σάβιτς και Πάβλοβιτς δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τις εμφανίσεις τους στον ΑΠΟΕΛ ενώ ο Μάτιτς από ένα σημείο και μετά έχασε την εμπιστοσύνη μετά τις πρώτες καλές εμφανίσεις του.

The post «Δεν πληρώνει τις 400 χιλιάδες ο ΑΠΟΕΛ» – Το… μεγάλο ερωτηματικό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top