Στο... σφυρί και επίσημα η Πάρμα!

Στο... σφυρί και επίσημα η Πάρμα!

Σε δημοπρασία τέθηκε κι επίσημα η Πάρμα, με την αρχική τιμή να ξεκινά από τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

O σύλλογος έχει κηρύξει χρεοκοπία εδώ κι αρκετό καιρό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υποβιβαστεί στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. 

Η μοναδική θετική εξέλιξη, με δεδομένο τις τρέχουσες συνθήκες, είναι η συμμετοχή της Πάρμα στη δεύτερη εθνική κατηγορία της Ιταλίας. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει κάποιος να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου και να ξεχρεώσει τις οφειλές του (σ.σ. 74 εκατομμύρια ευρώ). Προκειμένου να βρεθεί κάποιος λοιπόν, ο σύλλογος τέθηκε σε δημοπρασία, με την προθεσμία να εκπνέει στις 6 Μαΐου.

Αρχική τιμή, όπως προαναφέρθηκε, θα είναι τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.