Οι ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ για… Λούφτνερ: «Όπας ΠΟΜΠΑ πρώτη – Έτσι το ΤΕΡΑΣ της άμυνας» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ για… Λούφτνερ: «Όπας ΠΟΜΠΑ πρώτη – Έτσι το ΤΕΡΑΣ της άμυνας» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επισημοποιήθηκε η ανανέωση του δανεισμού του Μίκαελ Λούφτνερ στην Ομόνοια και ο κόσμος της ομάδας χάρηκε με την εξέλιξη.

Ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν ήταν η παραμονή του 26χρονου Τσέχου αμυντικού, Μίκαελ Λούφτνερ στο τριφύλλι. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Κοπεγχάγη όμως όπως ανακοίνωσαν οι πράσινοι το πρωί της Τρίτης (26/5) ο Τσέχος θα παραμείνει στην Ομόνοια ως δανεικός και για την νέα χρονιά.

Ένα από τα βασικά στελέχη της αμυντικής γραμμής των πρασίνων και παίκτης με προοπτική και ποιότητα και όπως ήταν λογικό οι Ομονοιάτες αντιμετώπισαν με ιδιαίτερα θετικό τρόπο αυτή την εξέλιξη.

Δείτε τα σχόλια τους στην ανακοίνωση του τριφυλλιού:

The post Οι ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ για… Λούφτνερ: «Όπας ΠΟΜΠΑ πρώτη – Έτσι το ΤΕΡΑΣ της άμυνας» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.