Καμαρώνει για το τατουάζ του ο Μάρκο!

Καμαρώνει για το τατουάζ του ο Μάρκο!

Ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας Μάρκος Αουρέλιο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook δείχνει σε όλους τους φίλους του το νέου του απόκτημα. Βεβαίως δεν πρόκειται για κανένα υλικό αγαθό αλλά για το νέο του τατουάζ.

Ο βαθιά θρησκευόμενος Μάρκος αντί για λόγια με κάποιο νόημα επέλεξε να σχεδιάσει ένα τυπικό τράιμπαλ στον ώμο του χεριού του. 

Άντε με το καλό ανεξίτηλο! 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.