Σ.ΠΕΡΔΙΟΣ: Η νέα συμφωνία με αεροπορική που θα έχει βάση την Κύπρο θα εξασφαλίσει 12μηνο τουρισμό - Σκέψεις και για Κορέα

Σ.ΠΕΡΔΙΟΣ: Η νέα συμφωνία με αεροπορική που θα έχει βάση την Κύπρο θα εξασφαλίσει 12μηνο τουρισμό - Σκέψεις και για Κορέα

Για την συμφωνία με την ουγγρική αεροπορική εταιρεία Wizz Air, μίλησε ο υφυπουργός Σάββας Περδίος.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε οτι η εταιρεία θα έχει την βάση της στη Κύπρο πράγμα που σημαίνει οτι θα εργοδοτεί Κύπριους ενώ ταυτόχρονα θα ανοίξουν οι ορίζοντες για συνδέσεις με άλλες χώρες οι οποίες έχουν 12μήνο τουρισμό.

Αυτο σημαίνει οτι μπορεί να διοχετεύεται 12 μηνος τουρισμός στην Κύπρο απο χώρες του εξωτερικού , το ίδιο και απο την πλευρά της Κύπρου προς αυτές τις χώρες.

Τόνισε πως γίνεται προσπάθεια για σύνδεση και με άλλα αεροδρόμια πέρα απο την προτεραιότητα σε χώρες στις οποίες εστιάζει η Εθνική Στρατηγική για τον Τουρισμό 2020-2030.

Οι νέες πτήσεις που ξεκινά σταδιακά η Wizz Air από τη Λάρνακα από την 1η Ιουλίου αφορούν αεροδρόμια της Γερμανίας (Ντόρτμουντ, Μέμινγκεν, Καρλσρούη), της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη), της Πολωνίας (Βρότσλαβ), της Δανίας (Κοπεγχάγη, Μπιλούντ), της Φινλανδίας (Τούρκου) και της Ρουμανίας (Σουτσεάβα).

Αναμένεται οτι το 2021 θα έρθουν απο τις πιο πάνω χώρες γύρω στις 300.000 τουρίστες.

Αναφέρθηκε και σε συνεργασία με την Κορέα, όπου πρόκειται μια χώρα η οποία μπορεί να διχοτεύσει τουρισμό στην Κύπρο.

Ενώ τονίστηκε ότι πρόκειται για μια εταιρεία χαμηλού κόστους με τον κόσμο να μπορεί να αγοράσει εισητήρια σε χαμηλές τιμές.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE