ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σ.ΠΕΡΔΙΟΣ: Η νέα συμφωνία με αεροπορική που θα έχει βάση την Κύπρο θα εξασφαλίσει 12μηνο τουρισμό - Σκέψεις και για Κορέα

Σ.ΠΕΡΔΙΟΣ: Η νέα συμφωνία με αεροπορική που θα έχει βάση την Κύπρο θα εξασφαλίσει 12μηνο τουρισμό - Σκέψεις και για Κορέα

Για την συμφωνία με την ουγγρική αεροπορική εταιρεία Wizz Air, μίλησε ο υφυπουργός Σάββας Περδίος.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε οτι η εταιρεία θα έχει την βάση της στη Κύπρο πράγμα που σημαίνει οτι θα εργοδοτεί Κύπριους ενώ ταυτόχρονα θα ανοίξουν οι ορίζοντες για συνδέσεις με άλλες χώρες οι οποίες έχουν 12μήνο τουρισμό.

Αυτο σημαίνει οτι μπορεί να διοχετεύεται 12 μηνος τουρισμός στην Κύπρο απο χώρες του εξωτερικού , το ίδιο και απο την πλευρά της Κύπρου προς αυτές τις χώρες.

Τόνισε πως γίνεται προσπάθεια για σύνδεση και με άλλα αεροδρόμια πέρα απο την προτεραιότητα σε χώρες στις οποίες εστιάζει η Εθνική Στρατηγική για τον Τουρισμό 2020-2030.

Οι νέες πτήσεις που ξεκινά σταδιακά η Wizz Air από τη Λάρνακα από την 1η Ιουλίου αφορούν αεροδρόμια της Γερμανίας (Ντόρτμουντ, Μέμινγκεν, Καρλσρούη), της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη), της Πολωνίας (Βρότσλαβ), της Δανίας (Κοπεγχάγη, Μπιλούντ), της Φινλανδίας (Τούρκου) και της Ρουμανίας (Σουτσεάβα).

Αναμένεται οτι το 2021 θα έρθουν απο τις πιο πάνω χώρες γύρω στις 300.000 τουρίστες.

Αναφέρθηκε και σε συνεργασία με την Κορέα, όπου πρόκειται μια χώρα η οποία μπορεί να διχοτεύσει τουρισμό στην Κύπρο.

Ενώ τονίστηκε ότι πρόκειται για μια εταιρεία χαμηλού κόστους με τον κόσμο να μπορεί να αγοράσει εισητήρια σε χαμηλές τιμές.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top