ΔΙΕΘΝΗ

Καμία απόφαση για Φαλκάο

Καμία απόφαση για Φαλκάο

Καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί αναφορικά με το μέλλον του Ραδαμέλ Φαλκάο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της Μονακό.

Ο Κολομβιανός επιθετικός αγωνίζεται ως δανεικός στους «κόκκινους διαβόλους» από τους Μονεγάσκους, με τους πρώτους να διατηρούν οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο, το γεγονός πως δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στο Μάντσεστερ, έχει βάλει σε δεύτερες σκέψεις τους διοικούντες την ομάδα, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε κι ο αντιπρόεδρος των Γάλλων, Βαντίμ Βασίλιεφ.

 «Είδα τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη Κυριακή κι ακόμη δεν έχουν πάρει μία απόφαση για την ενεργοποίηση ή όχι της ρήτρας. Δεν είναι η καλύτερη σεζόν του Φαλκάο, αλλά θα πάρουν την απόφασή τους στο τέλος της σεζόν», ανέφερε αρχικά.

Παράλληλα, τόνισε πως τον πρώτο λόγο έχει η Γιουνάιτεντ και θα υπάρξουν περαιτέρω διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες, μετά την οριστική απόφαση του συλλόγου.

 «Δεν βρισκόμαστε σε άλλες διαπραγματεύσεις, ακόμα κι αν ενδιαφέρονται μεγάλοι σύλλογοι. Η απόφαση είναι της Μάντσεστερ, έπειτα θα δούμε τι θέλει ο παίκτης», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται πως έντονο ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του Φαλκάο έχει δείξει η Γιουβέντους, όπως άλλωστε και το περσινό καλοκαίρι.

Πηγή: sdna.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top