Tραγωδία στην Ελλάδα: Κοριτσάκι δύο ετών βρέθηκε νεκρό μέσα στην κούνια του

Tραγωδία στην Ελλάδα: Κοριτσάκι δύο ετών βρέθηκε νεκρό μέσα στην κούνια του

Χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 1/6 μέσα στην κούνια του, από τους γονείς του, κοριτσάκι δύο ετών στην Ηγουμενίτσα.

Οι τραγικοί γονείς, εκπαιδευτικοί και οι δύο, μετέφεραν το παιδί στο Τμήμα Επειγόντων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή στα Ιωάννινα για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Το σπίτι της οικογένειας βρίσκεται στο κέντρο της Ηγουμενίτσας και τα άσχημα νέα έγιναν γρήγορα γνωστά, γεμίζοντας θλίψη την πόλη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE