«Έσπειραν» χωράφι με αυτοκίνητα – Τελικά ήταν κλοπιμαία που έψαχνε η Αστυνομία

«Έσπειραν» χωράφι με αυτοκίνητα – Τελικά ήταν κλοπιμαία που έψαχνε η Αστυνομία

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια διερεύνησης υποθέσεων κλοπών αυτοκινήτων στην επαρχία Πάφου από την Αστυνομία, προέκυψε μαρτυρία ότι σε περιβόλι σε χωριό της επαρχίας Πάφου, βρίσκεται κρυμμένο ένα αυτοκίνητο.

Μέλη της Αστυνομίας, επισκέφθηκαν την περιοχή, όπου εντόπισαν το όχημα και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για αυτοκίνητο, το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στις 4 Απριλίου 2015.

Στο ίδιο περιβόλι, εντοπίστηκε καμένο, άλλο ένα αυτοκίνητο. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για αυτοκίνητο που είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στις 15 Ιανουαρίου 2015. 
Στη σκηνή, διενεργήθηκαν εξετάσεις, από τις οποίες ωστόσο δεν έγινε κατορθωτή η εξακρίβωση των αιτίων της φωτιάς η οποία είχε καταστρέψει το όχημα.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Ο Χριστοδουλίδης μεταφέρει στον ΟΗΕ τις 19 νέες ιδέες, ο Γκουτέρες κλείνει την πόρτα σε τριμερή και 5+1 στη Νέα Υόρκη και ο Έρχιουρμαν διατηρεί τις δικές του προϋποθέσεις- Τι έχει παραχθεί μέχρι σήμερα από τον διάλογο των δύο ηγετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE