ΚΥΠΡΟΣ

Οπλισμένη με πάθος, τσαμπουκά και αυτοπεποίθηση

Οπλισμένη με πάθος, τσαμπουκά και αυτοπεποίθηση

Πρόκειται για το παιχνίδι της χρονιάς. Είναι από τις αναμετρήσεις που σου δίνουν τη δυνατότητα να «μεγαλώσεις» σαν ομάδα ακόμη περισσότερο και να δείξεις τα δόντια σου.

Η ΑΕΚ πάει στην Λεμεσό με μειονέκτημα έναντι της ΑΕΛ μετά και το 2-2 του πρώτου αγώνα. Μειονέκτημα καθώς παίζει μόνο για νίκη, όμως με αυτοπεποίθηση, τσαμπουκά και πίστη στις δυνατότητες της ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Μπορεί η ΑΕΛ να είναι η μοναδική ομάδα την οποία η ΑΕΚ δεν κέρδισε φέτος, όμως ταυτόχρονα έχει ένα έξτρα τεράστιο κίνητρο για να επιβληθεί και να πάει στον τελικό εννέα χρόνια μετά.

Ενδεκάδα…
Ο Τόμας Κρίστιανσεν δεν αναμένεται να προχωρήσει σε εκπλήξεις στην ενδεκάδα του. Λογικά κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Νέγκρι, δεξί μπακ ο Ορτίθ, αριστερό ο Χαραλάμπους και κεντρικοί αμυντικοί οι Καταλά και Μουρίγιο.

Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Σκοπελίτης, Λαρένα και Τομάς, στα «φτερά» θα είναι ο Βάντερ με ένα εκ των Μοντέϊρο ή Εγγλέζου και στην κορυφή ο Μυτίδης.

Κόσμος
Αρκετός αναμένεται να είναι ο κόσμος της ΑΕΚ που θα κάνει το ταξίδι στην Λεμεσό για να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για αριθμούς, όμως άπαντες έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης και θα δώσουν βροντερό παρών. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top