Στο Orange μέχρι τις 14:00

Στο Orange μέχρι τις 14:00

Εισιτήρια για το σημερινό αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια θα υπάρχουν για τους γαλαζοκίτρινους φίλους μέχρι και τις 14:00 σύμφωνα με υπενθύμιση που δίδεται μέσω του επίσημου διαδικτυακού λογαριασμού facebook.

«Υπενθυμίζουμε ότι η προπώληση θα συνεχιστεί μέχρι τις 14:00 αποκλειστικά στο Orange shop. Σήμερα δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο. Η προπώληση είναι ελεύθερη για όλους τους φίλους της ομάδας μας» αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Αν περίμενε κανείς ότι ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, θα έκλεινε τη θητεία του με αυτοκριτική και ειλικρινή απολογισμό, διαψεύστηκε. Αντιθέτως, ο απερχόμενος αξιωματούχος επέλεξε να αποχωρήσει με δηλώσεις που προκάλεσαν αμηχανία, δυσαρέσκεια και εύλογες αντιδράσεις στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE