ΚΥΠΡΟΣ

Τι χρώμα θα έχει το δεύτερο εισιτήριο...;

Τι χρώμα θα έχει το δεύτερο εισιτήριο...;

«Πηγαίνοντας» κανείς τη μνήμη του πίσω δύσκολα θα βρει παιχνίδι μεταξύ ΑΕΛ και ΑΕΚ όπου δεν έγιναν καλοί αγώνες και με τέρματα.

  Πρόκειται για «παραδοσιακά» ομάδες που στα μεταξύ τους παιχνίδια προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους τους.

Έτσι, αναμένει ο φίλαθλος κόσμος να συμβεί και σήμερα.  Το 2-2 του ΓΣΖ της Μεγάλης Τετάρτης έχει αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς.  Ζητούμενο για τις δύο ομάδες το σκορ πρόκρισης στον τελικό κυπέλλου της 20ης Μαϊου.

Η ΑΕΛ λέγεται ότι με τα δύο τέρματα που σημείωσε εκτός έδρας έχει τον πρώτο λόγο.  Επιπλέον, στοιχείο για τη Λεμεσιανή ομάδα ότι στα τρία παιχνίδια της στην τρέχουσα περίοδο με αντίπαλο την ΑΕΚ δεν έχασε.

Πάντα, όμως, υπάρχει η πρώτη φορά θα λένε στην ΑΕΚ με τους κιτρινοπράσινους να θέλουν να βρεθούν σε ακόμη έναν τελικό στην τρέχουσα σαιζόν και γιατί όχι να μην πανηγυρίσουν όπως έκαναν το βράδυ της Τρίτης με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την καλαθοσφαιρική ομάδα.

Η ώρα 18:00 στο Τσίρειο Στάδιο, λοιπόν, η ΑΕΛ του Χριστάκη Χριστοφόρου υποδέχεται την ΑΕΚ του Τόμας Κρίστιανσεν.

Γαλαζοκίτρινο ή κιτρινοπράσινο το δεύτερο εισιτήριο πρόκρισης στον τελικό κυπέλλου…;  Η απάντηση το βράδυ, λίγο πριν το υπερθέαμα που θα μας προσφέρουν οι αποψινοί αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ…

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top