Έθεσε νέες ιδέες στον Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Είναι κάτω από τις 3 ενότητες των μέτρων οικοδόμισης εμπιστοσύνης»
Ολοκληρώθηκε μετά από ενάμιση ώρα η συνάντηση του ΠτΔ με τον Τουφάν Έρχιουρμαν.

Σε δήλωσή του υπενθύμισε ότι τα τουρκοκυπριακά μέλη της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την Υγεία δήλωσαν ότι είναι θετικά στη διέλευση συγκεκριμένων ομάδων εργαζομένων από την 8η Ιουνίου. Η "κυβέρνηση", είπε, θα πρέπει να συγκαλέσει έκτακτα το "συμβούλιο υγείας" και να ανακοινώσει την απόφασή της.
Σημειώνοντας ότι το θέμα υγείας θα πρέπει να είναι η βάση της πορείας που θα ακολουθηθεί και η πολιτική πρέπει να την ακολουθήσει, πρόσθεσε ότι ο κόσμος ζητά να μάθει τί θα γίνει.
Η στάση της «κυβέρνησης», ανέφερε στο θέμα αυτό θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη, αλλιώς δεν θα είναι εύκολο να επεξηγηθεί η κατάσταση.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




