ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Nίκη «χρυσάφι»… χωρίς αποστάσεις!

Nίκη «χρυσάφι»… χωρίς αποστάσεις!

 

Άδειες κερκίδες, φωνές να περνούν από τα μικρόφωνα, τάιμ άουτ, αλλαγές, κράμπες, τραυματισμοί και social distancing με το… κυάλι. Η νέα εποχή της Super League είναι εν πολλοίς διαφορετική από ό,τι είχαμε συνηθίσει, αλλά και φυσιολογικά ίδια σε επίπεδο ποιότητας. Θα ήταν παράλογο να περιμένει κανείς κάτι διαφορετικό από το ματς που άνοιξε την αυλαία σε play out και play off. Οι ποδοσφαιριστές διάθεση είχαν… Δε θα μπορούσε να μην τους έχει λείψει. Σαν τα παιδιά που τους ανοίγεις την πόρτα της παιδικής χαράς μετά από ένα μήνα καραντίνας. Όμορφες ατομικές προσπάθειες, διάθεση για τρέξιμο και επιθυμία για συνδυασμούς, αλλά επίσης σαν τα παιδιά στην παιδική χαρά, ξέχασαν πώς είναι να παίζουν όλοι μαζί.

Ο Βόλος είχε τον Ζοάο και τον Μουνίθ, ο Πανιώνιος είχε – μέχρι να μην τον έχει – τον Αραμπούλι και τον Τσιλούλη και το… θερινό τάιμ άουτ στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου κατά κάποιος τρόπο περιγράφει και την εικόνα του. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μισό, οι γηπεδούχοι στο δεύτερο, όμως ούτε γκολ, ούτε σπουδαίες φάσεις υπήρχαν. Υπήρχε το… πρώτο ποδοσφαιρικό θύμα του κορωνοϊού, με τον Γεωργιανό επιθετικό του Πανιωνίου να αποχωρεί τραυματίας με θλάση στο 40ο λεπτό του αγώνα.

Η εικόνα έμοιαζε ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Βόλος μπήκε δυνατά, πίεζε για να φτάσει στο γκολ, αλλά πίεζε περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Την πρώτη φορά ο Εμμανουηλίδης έκανε παραπάνω από όσα έπρεπε, τη δεύτερη – με τις φωνές ακόμα να ηχούν στα αυτιά του – ήταν μαζεμένος και έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε. Πάσα ακριβείας στον Τσιλούλη, πλασέ σε κενή εστία και μια χρυσή νίκη για τον Πανιώνιο, που κράτησε εύκολα το προβάδισμα ως το φινάλε και έχασε ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα.

Πηγή: Sdna.gr

The post Nίκη «χρυσάφι»… χωρίς αποστάσεις! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top