ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποσύρεται (ΞΑΝΑ) από το ΜΜΑ ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αποσύρεται (ΞΑΝΑ) από το ΜΜΑ ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με μια απλή ανακοίνωση στο Twitter o Κόνορ ΜακΓκρέγκορ γνωστοποίησε την απόφασή του να αποσυρθεί ξανά από τον χώρο του ΜΜΑ!

Εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ γνωστοποίησε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αναρτώντας μια φωτογραφία με την μητέρα του στο Twitter.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη φορά (!) που ο ιδιόρρυθμος παλαιστής του UFC ανακοινώνει την απόσυρσή του από τον χώρο του οκταγώνου, καθώς τόσο το 2016 όσο και το 2019 προέβη σε ανάλογες ανακοινώσεις τις οποίες και αναίρεσε στην πορεία.

O MακΓκρέγκορ ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 2008 και κατά την διάρκεια της 12ετούς παρουσίας του στο UFC κατέκτησε κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή ελαφρών βαρών (lightweight) και του πρωταθλητή στην κατηγορία φτερού (featherweight), ενώ ο αγώνας του με τον Φλόιντ Μέιγουεδερ, ο μοναδικός αγώνας μποξ της καριέρας του, αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο Pay per view στην ιστορία των μαχητικών αθλημάτων.

Ο Ιρλανδός παλαιστής έγραψε στην ανάρτηση του:

«Αποφάσισα να αποσυρθώ από τον χώρο της πάλης. Σας ευχαριστώ για όλες τις απίστευτες αναμνήσεις. Ήταν ένα τρομερό ταξίδι. Εδώ είναι μια φωτογραφία με εμένα και την μητέρα μου στο Λας Βέγκας μετά την κατάκτηση ενός εκ των Παγκοσμίων τίτλων μου. Διάλεξε το σπίτι των ονείρων σου Μαγκς (σ.σ. η μητέρα του). Σε αγαπώ. Οτιδήποτε επιθυμήσεις είναι δικό σου».

Πηγή: sdna.gr

The post Αποσύρεται (ΞΑΝΑ) από το ΜΜΑ ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top