ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΒΕ Πάφου: Η δημόσια υπηρεσία να επανέλθει στα προηγούμενα επίπεδα εξυπηρέτησης

ΕΒΕ Πάφου: Η δημόσια υπηρεσία να επανέλθει στα προηγούμενα επίπεδα εξυπηρέτησης

Την θέση ότι η δημόσια υπηρεσία όπως το Κτηματολόγιο, τα ΚΕΠ, το Τμήμα Οδικών Μεταφορών, το Τμήμα Πολεοδομίας θα πρέπει να επανέλθουν στα προηγούμενα επίπεδα εξυπηρέτησης του κοινού, εξέφρασε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου, Ανδρέας Δημητριάδης.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Δημητριάδης ανέφερε πως έγινε δέκτης πολλών παραπόνων από πολίτες, επιχειρηματίες και επαγγελματίες για την λειτουργία της δημόσιας υπηρεσίας ενώ τη Τρίτη (9/6), όπως είπε, δέχτηκε παράπονα για το Τμήμα Οδικών Μεταφορών Πάφου. Δυστυχώς σημείωσε, οι υπάλληλοι της δημόσιας υπηρεσίας αδυνατούν να εξυπηρετήσουν το κοινό σε εύλογο χρόνο.

Τα πιο πάνω παράπονα για το Τμήμα Οδικών Μεταφορών,πρόσθεσε, θα θέσει ενώπιον του Υπουργού Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσου σε σημερινή τηλεδιάσκεψη.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητριάδη, αυτοί οι ρυθμοί εξυπηρέτησης δεν ευνοούν κανένα και δεν συνδράμουν στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται τόσο από πλευράς Πολιτείας όσο και από πλευράς ιδιωτικού τομέα για επανεκκίνηση της οικονομίας, συμπλήρωσε.

Όπως εξήγησε ο κ. Δημητριάδης, αν δεν υπάρξει αυτή η συνεργασία και δεν υπάρχει η ανταπόκριση των δημόσιων υπηρεσιών τότε όλες οι προσπάθειες που καταβάλει ο ιδιωτικός τομέας, όπως είπε, θα πάνε χαμένες.

Στο μεταξύ ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου ανέφερε πως για τα προβλήματα που ανάγονται στην δική του ευθύνη, έχει προσκληθεί ο Υπουργός Εσωτερικών ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση ενώ αναμένεται ημερομηνία της συνάντησης για να εξεταστούν, κατέληξε.

AΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top