ThemaPoll: Πώς βλέπουν οι πολίτες την «Άμεση Δημοκρατία» του Φειδία Παναγιώτου – Πρέπει να «τρέμουν» τα μεγάλα κόμματα;
Σημαντική ανταπόκριση ανάμεσα στους πολίτες βρίσκει το νέο κόμμα του Φειδία Παναγιώτου σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ThemaPoll.
Ο πολιτικός συντάκτης του ThemaOnline Γιώργος Τάττης παρουσίασε τις τοποθετήσεις και την ανάλυση που έκανε ο Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής και Διακυβέρνησης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Γιώργου Κέντα.
«Κανένας από τους Κυβερνητικούς αξιωματούχους στην Αθήνα δεν μίλησε για την Κύπρο» είπε ο Δρ. Κέντας, αναλύοντας και στηρίζοντας τις θέσεις του.
Συζητήθηκαν και σχολιάστηκαν οι τελευταίες τοποθετήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αλλά και η αντίδραση της κυπριακής κυβέρνησης, η οποία πλέον συντονίζεται με την Ελλάδα.
Δείτε την εκπομπή:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις