Ο κορονοϊός καθυστερεί τη μεταγραφή του Βέρνερ

Ο κορονοϊός καθυστερεί τη μεταγραφή του Βέρνερ

Η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Τίμο Βέρνερ στην Τσέλσι καθυστερεί, καθώς τα μέτρα που ισχύουν για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού, δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση ιατρικών τεστ.

Η Τσέλσι είναι κοντά στην απόκτηση του Τίμο Βέρνερ από την Λειψία, αφού είναι διατεθειμένη να καλύψει τη ρήτρα ύψους σχεδόν 60.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής η οριστικοποίηση της μετακίνησης δεν έχει πραγματοποιηθεί, καθώς τα μέτρα που ισχύουν για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού δεν το επιτρέπουν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το “The Athletic”, το πρόβλημα εντοπίζεται στα ιατρικά τεστ. Ο Βέρνερ δεν μπορεί να πετάξει στην Αγγλία εξαιτίας των κανονισμών που ισχύουν στην Bundesliga, ενώ ούτε οι γιατροί της Τσέλσι μπορούν να ταξιδέψουν στη Γερμανία καθώς στην επιστροφή τους θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών.

Οι Μπλε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους γιατρούς της γερμανικής Ομοσπονδίας, αλλά μάλλον θα περιμένουν την ολοκλήρωση της Bundesliga, ώστε να επιτραπεί στον Βέρνερ να κάνει το ταξίδι προς τη Μεγάλη Βρετανία.

Πηγή: Sport24.gr

The post Ο κορονοϊός καθυστερεί τη μεταγραφή του Βέρνερ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό:  «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό: «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Η Ελλάδα θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Κύπρου, υπογραμμίστηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Ιωάννη Μιχαήλ Λοβέρδο, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για να χαιρετίσει τις εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κυπρίων Διασποράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE