ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αρνητικός για Ζαχίντ ο ΑΠΟΕΛ»!

«Αρνητικός για Ζαχίντ ο ΑΠΟΕΛ»!

H Ελλαδική ιστοσελίδα, Sdna.gr, με δημοσίευμα της αναφέρει πως ο ΑΠΟΕΛ είναι αρνητικός στο να επεκτείνει τον δανεισμό του Γκίας Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στη Super League, ενώ παράλληλα τονίζει πως ζήτησε και τον Κώστα Αποστολάκη μέχρι της 5 Ιουλίου για προετοιμασία.

Αναλυτικά:

Ένα θέμα που απασχολεί τους “πράσινους” ενόψει της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος είναι η παραμονή των παικτών που είναι δανεικοί ή μένουν ελεύθεροι.

Σε ό,τι αφορά τον Ανουάρ, σύμφωνα με τη “Sportday” η Βαγιαδολίδ δεν είναι θετική για επέκταση του δανεισμού του ως τις 20 Ιουλίου κι ο Ρόκα είναι σε ανοιχτή γραμμή με την ισπανική ομάδα.

Παράλληλα κι ο ΑΠΟΕΛ δεν επιθυμεί την ολιγοήμερη επέκταση δανεισμού του Ζαχίντ, με τον Παναθηναϊκό να επιστρατεύει και τον παίκτη για να μιλήσει με την κυπριακή ομάδα».

Από εκεί και πέρα για τον Νατζ η Λέγκια δείχνει διάθεση για να τον αφήσει για λίγες μέρες στον Παναθηναϊκό, αν και δεν έχει απαντήσει ακόμα. Σχετικά με τον Αποστολάκη ο ΑΠΟΕΛ του έχει ζητήσει να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του στις 5 Ιουλίου και αν δεν υπάρξει απόφαση από την ΕΠΟ, δύσκολα θα μείνει. Ο Βαγιαννίδης με τα υπάρχοντα δεδομένα θα φύγει την 1η Ιουλίου για την Ίντερ, ενώ δύσκολη θεωρείται και η παραμονή του Ινσούα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

The post «Αρνητικός για Ζαχίντ ο ΑΠΟΕΛ»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top