ΕΛΛΑΔΑ

Θεία 10χρονης Μαρκέλλας: Στην αρχή κοίταζε παγωμένα τη μητέρα της, μετά έπεσε στην αγκαλιά της

Θεία 10χρονης Μαρκέλλας: Στην αρχή κοίταζε παγωμένα τη μητέρα της, μετά έπεσε στην αγκαλιά της

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση της μικρής Μαρκέλλας, που εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης και βρέθηκε ξανά το πρωί του Σαββάτου 13/6.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με τους αστυνομικούς να παίρνουν καταθέσεις από το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον της και να ψάχνουν για βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, της εκπομπής Μαζί Σου στον ΣΚΑΪ, υπάρχει εικόνα που δείχνει την 10χρονη να περπατά με την τσάντα στο δρόμο, η έρευνα προχωρά και ίσως μέσα στις επόμενες ημέρες να γνωρίζουν οι αστυνομικοί το σημείο όπου βρισκόταν η μικρή για σχεδόν 48 ώρες.

Η Μαρκέλλα που βρίσκεται από χθες στο νοσοκομείο, συναντήθηκε με τη μητέρα της για πρώτη φορά μετά την περιπέτειά της. Η μητέρα του κοριτσιού βρέθηκε στο νοσοκομείο τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, την είδε για περίπου 10 λεπτά, ενώ δεν της επετράπη να κάνει ερωτήσεις στο κορίτσι. Κανένα άλλο μέλος της οικογενείας δεν έχει συναντηθεί ακόμη με την Μαρκέλλα.

«Η αδερφή μου, μου είπε ότι είδε το παδί, ότι ήταν σοκαρισμένο. Στην αρχή την κοίταζε παγωμένα, μετά έπεσε στην αγκαλιά της», είπε η θεία της 10χρονης στον ΣΚΑΪ εξηγώντας ότι δεν επιτρεπόταν στην αδελφή της να τις κάνει ερωτήσεις για να μην ταραχτεί. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια κακοποίησης στο παιδί. Αναμένεται ωστόσο να εξεταστεί και από ιατροδικαστή. Σύμφωνα με τα όσα είπαν οι άνθρωποι που χθες βρήκαν το κορίτσι, έδειχνε σημάδια στα χέρια του λέγοντας ότι της είχαν περάσει χειροπέδες.

«Δεν μπορέσαμε να το αγκαλιάσουμε αλλά είμαστε τρισευτυχισμένοι που το έχουμε τουλάχιστον σε ένα ασφαλές περιβάλλον και δεν έχει υποστεί κάποια κακοποίηση», δήλωσε η θεία της Μαρκέλλας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top