ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστή λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Λεμεσού

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστή λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Λεμεσού

Κλειστή παραμένει και την Τετάρτη (17/6) λωρίδα κυκλοφορίας της λεωφόρου Λεμεσού, στη Λευκωσία, μετά από καθίζηση, που σημειώθηκε στο οδόστρωμα της λεωφόρου την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, λόγω της καθίζησης, παραμένει κλειστό τμήμα της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας της λεωφόρου, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, μεταξύ της φωτοελεγχόμενης σύνδεσης με τη λεωφόρο ΡΙΚ και της φωτοελεγχόμενης σύνδεσης με την οδό Αρμενίας, σε σημείο κοντά στη σύνδεση με την οδό Κώστα Αναξαγόρα.

Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα του δρόμου στην κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Εξάλλου, σύμφωνα με την Αστυνομία, στην επαρχία Λεμεσού, συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο τμήμα Ζυγίου – Αγίου Τύχωνα.

Οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 9.30π.μ. μέχρι και τις 3μ.μ. και αναμένεται να ολοκληρωθούν αύριο Πέμπτη. Κατά τη διάρκεια τους, κλείνει τμηματικά μια λωρίδα κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, σε απόσταση μέχρι 1χλμ. περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Η Αστυνομία καλεί τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων στις περιοχές όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Επίσης, η Αστυνομία προτρέπει όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top