ΠΑΦΟΣ: Δύο ένοπλες ληστείες σε αρτοποιεία - Προσπάθησε και σε τρίτο φούρνο αλλά έφυγε με άδεια χέρια

ΠΑΦΟΣ: Δύο ένοπλες ληστείες σε αρτοποιεία - Προσπάθησε και σε τρίτο φούρνο αλλά έφυγε με άδεια χέρια

Δύο υποθέσεις ένοπλης ληστείας σε δύο αρτοποιεία διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 02:00 τα μεσάνυχτα την Τετάρτη (17/6) διεπράχθη ληστεία σε φούρνο στην λεωφόρο Αποστόλου Παύλου στην Πάφο. Υπάλληλος του φούρνου κατήγγειλε ότι ο δράστης με την απειλή μαχαιριού και φορώντας φούτερ, χειρουργική μάσκα και γάντια απέσπασε από το ταμείο του φούρνου το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ περίπου.

Μετά από μία περίπου ώρα, γύρω στις 03:00, φέρεται το ίδιο πρόσωπο να μετέβη σε δεύτερο φούρνο στη Χλώρακα και με την απειλή μαχαιριού να απέσπασε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν επίτόπου και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό του δράστη.

Ο δράστης περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ψηλός, με σκούρα ρούχα, φούτερ με κουκούλα, χειρουργική μάσκα και πλαστικά γάντια.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες πριν απο τις δυο πιο πάνω ληστείες το ίδιο πρόσωπο θεάθηκε και σε άλλο φούρνο, ωστόσο λόγω του ότι υπήρχαν δυο υπάλληλοι στο σημείο, δεν προχώρησε σε ληστεία. Αγόρασε μια πίττα και έφυγε. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου με σκοπό τον εντοπισμό του .

Από τις δύο ληστείες δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE