ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διερευνάται ενδεχόμενο απόπειρας φόνου – Η κατάσταση της υγειάς της 88χρονης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διερευνάται ενδεχόμενο απόπειρας φόνου – Η κατάσταση της υγειάς της 88χρονης

Από ψυχίατρο αναμένεται να εξεταστεί ο 82χρονος ο οποίος τραυμάτισε την γυναίκα του με μαχαίρι το πρωί του Σαββάτου 20/06, στον Στρόβολο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η 80χρονη γυναίκα φέρει θλαστικά τραύματα στον λαιμό και τον καρπό και υποβάλλεται σε χειρουργείο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο 82χρονος ενδεχομένως να αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Η Αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο απόπειρας φόνου

Θυμίζουμε ότι γύρω στις 08:00 το πρωί του Σαββάτου 20/06, η Αστυνομία έλαβε μήνυμα για επίθεση ηλικιωμένου άνδρα με μαχαίρι εναντίον της ηλικιωμένης συζύγου του, οι Αρχές έσπευσαν στο σημείο αλλά και ασθενοφόρο όπου μετέφερε την 80χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE