Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε αρχικά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 21χρονης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε άλλα τρία οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα δίπλα από αυτό. Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν τη φωτιά.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εμπρησμός σε αυτοκίνητο 21χρονης - Ζημιές και σε διπλανά αυτοκίνητα
Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης, στο αυτοκίνητο της 21χρονης. Από τη φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς τόσο το αυτοκίνητο της 21χρονης, όσο και δεύτερο αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα του, ενώ εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν στα άλλα δύο οχήματα.
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 19χρονου, ο οποίος συνελήφθη λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι της Πέμπτης, βάσει Δικαστικού εντάλματος, από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




