ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είναι σε επαφές ο Θεοδόσης Κύπρου και ελπίζει να κλείσει η συμφωνία – Δέχθηκε βολιδοσκοπήσεις από άλλες ομάδες (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Είναι σε επαφές ο Θεοδόσης Κύπρου και ελπίζει να κλείσει η συμφωνία – Δέχθηκε βολιδοσκοπήσεις από άλλες ομάδες (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Το μεσημέρι της Πέμπτης (02-07-2020) μίλησε στον Super Sport FM ο Κύπριος ποδοσφαιριστής, που ήταν στον Ερμή Αραδίππου στη σεζόν που διανύσαμε, Θεοδόσης Κύπρου.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν: 

Η αρχική τοποθέτηση: «Υπήρξαν συζητήσεις με την ομάδα, είμαστε σε καλό δρόμο και ελπίζουμε να καταλήξουμε μέχρι το τέλος της βδομάδας και να συνεχίσω. Υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα, αλλά με τη θέληση και των δύο πλευρών θα ολοκληρωθεί το θέμα μέχρι το τέλος της βδομάδας. Θα ήθελα να συνεχίσω στην ομάδα και να επιστρέψω στην Α΄ Κατηγορία. Ευελπιστώ να καταλήξουμε θετικά».

Για τη δική του παρουσία την περσινή χρονιά:
 «Έκανα μια αρκετά καλή χρονιά. Είχαμε πάρα πολλή πίεση γιατί έπρεπε πάση θυσία να επιστρέψει η ομάδα στην Α΄ Κατηγορία. Όλα τα παιδιά ανταποκριθήκαμε θετικά. Ελπίζω να μου δοθεί ξανά η ευκαιρία να αγωνιστώ στην Α΄ Κατηγορία».

Είχες κάποια άλλη πρόταση αυτό το διάστημα;
 «Είχα βολιδοσκόπηση από κάποιες ομάδες, όμως δεν είναι σωστό να κάνω επαφή με άλλη ομάδα από τη στιγμή που ο Ερμής είναι η προτεραιότητα μου. Αν δεν καταλήξουμε με τον Ερμή, θα μπορώ να μπω επίσημα σε συζητήσεις».

Για τις εμπειρίες που έχει από την παρουσία του σε Α΄ Κατηγορία και Ελλάδα:
 «Έχω παραστάσεις από την Α΄ Κατηγορία. Φέτος θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Είμαστε για αρκετό διάστημα μακριά από το γήπεδο. Θα χρειαστεί ένα διάστημα για να επανέλθουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές στο 100%».

Για το νέο πρωτάθλημα:
 «Αυτό που επηρεάζει είναι οι συνεχόμενες αλλαγές. Τη μια χρονιά έχουμε 12 ομάδες, την άλλη 14 και την άλλη το ξανασκεφτόμαστε. Θα είναι ένα καλό πρωτάθλημα. Με την κατάσταση που επικρατεί δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές».

The post Είναι σε επαφές ο Θεοδόσης Κύπρου και ελπίζει να κλείσει η συμφωνία – Δέχθηκε βολιδοσκοπήσεις από άλλες ομάδες (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top